KURSUS PENGURUSAN KELAB & PERSATUAN 2009

28 03 2009

Buat  julung kali pertamanya, pada hari ini 28/03/2009 bersamaan hari Sabtu, Unit Koko SAMMPS sedang mengadakan “Kursus Pengurusan Kelab & Persatuan” bertempat di Dewan Besar SAMMPS.

Kursus ini hanya dibuka kepada Exco-exco dan AJK sahaja yang memegang sebarang jawatan di dalam persatuan & kelab masing-masing di sekolah ini.

Objektif  kursus ini diadakan untuk melahirkan pemimpin yang mahir di dalam mengendalikan perjalanan dan pengurusan kelab & persatuan mengikut garis panduan & prosedur yang telah ditetapkan oleh PPD serta Kementerian Pelajaran Malaysia.

Jumlah peserta kursus ini adalah seramai 250 orang sahaja. Meliputi pelajar Tingkatan 1 hingga 5.  

Kursus ini bermula pada jam 8:00 pagi dan berakhir pada jam 2:30 petang.

Kursus pengurusan kelab dan persatuan disampaikan oleh us Ghadzali Ismail. Para pelajar dibekalkan sebual fail yang mengandungi buku panduan pengurusan kelab & persatuan dan alat tulis percuma. Wah! baiknya Unit Koko ni. Makan & minum pagi & tengahari juga disediakan.

Kursus pengurusan kelab dan persatuan disampaikan oleh us Ghadzali Ismail. Para pelajar dibekalkan sebual fail yang mengandungi buku panduan pengurusan kelab & persatuan serta alat tulis percuma. Wah! baiknya Unit Koko ni. Makan & minum pagi & tengahari juga disediakan.

 Peserta (L) Kursus Pengurusan & Kelab sedang khusyuk mendengar penerangan mengenai Pengurusan Kelab & Persatuan dari Us. Ghadzali Ismail. Wah! Hebatnya ustaz ni!

 

 
Peserta (P) Kursus Pengurusan Kelab Persatuan terpegun mendengar taklimat pengurusan kelab & persatuan disampaikan oleh Us Ghadzali Ismail. Sememangnya golongan ustaz serba boleh. Thank's you !

Peserta (P) Kursus Pengurusan Kelab Persatuan terpegun mendengar taklimat pengurusan kelab & persatuan disampaikan oleh Us Ghadzali Ismail. Sememangnya golongan ustaz serba boleh. Thank's you !

Advertisements

Tindakan

Informasi

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s
%d bloggers like this: